De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

De Sims 4 krijgt een nieuwe DLC gericht op familie

De Sims 4 krijgt een nieuwe uitbreiding genaamd 'Growing Together'. Dit nieuws deelt de ontwikkelaar via het officiële Twitterkanaal van De Sims.

De Sims 4 krijgt dus weer een nieuwe uitbreiding, dat kondigen Electronic Arts en Maxis aan via Twitter. In Growing Together komen je Sims weer in een gloednieuwe stad terecht. Hier krijgen ze meer mogelijkheden om de band met hun familie te versterken, onder andere met nieuwe interacties en dynamieken. Je kunt je sims nu zien opgroeien van baby tot volwassene, terwijl ze allerlei mijlpalen bereiken met hun familie en veel herinneringen maken samen. De nieuwe uitbreiding geeft je de optie om ook baby's te sturen en te helpen mijlpalen te bereiken. Een paar dagen terug lekte er al informatie over Growing Together het internet op, maar nu is het officieel bevestigd door de ontwikkelaars.

De Sims 4: Growing Together komt uit op 16 maart 2023 voor pc, PS5, PS4, Xbox One en Xbox Series X/S.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?