De Sims 4 krijgt een nieuwe DLC gericht op familie

Geplaatst: 3 februari 2023 08:50
Aangepast: 3 februari 2023 15:18

De Sims 4 krijgt een nieuwe uitbreiding genaamd 'Growing Together'. Dit nieuws deelt de ontwikkelaar via het officiële Twitterkanaal van De Sims.

De Sims 4 krijgt dus weer een nieuwe uitbreiding, dat kondigen Electronic Arts en Maxis aan via Twitter. In Growing Together komen je Sims weer in een gloednieuwe stad terecht. Hier krijgen ze meer mogelijkheden om de band met hun familie te versterken, onder andere met nieuwe interacties en dynamieken. Je kunt je sims nu zien opgroeien van baby tot volwassene, terwijl ze allerlei mijlpalen bereiken met hun familie en veel herinneringen maken samen. De nieuwe uitbreiding geeft je de optie om ook baby's te sturen en te helpen mijlpalen te bereiken. Een paar dagen terug lekte er al informatie over Growing Together het internet op, maar nu is het officieel bevestigd door de ontwikkelaars.

De Sims 4: Growing Together komt uit op 16 maart 2023 voor pc, PS5, PS4, Xbox One en Xbox Series X/S.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord