Leak: Details over Sims 4 uitbreiding Growing Together gelekt

Geplaatst:

Oei, geen goed nieuws voor EA, maar wel voor ons. Er is namelijk al het een en ander naar buiten gekomen over een nieuw uitbreidingspakket van The Sims 4 met de naam Growing Together.

Het lek komt van een Duitse webwinkel met de naam cw-mobile. Zo is onder andere de beschrijving van de expansie te lezen en worden de belangrijkste kenmerken ook opgesomd. In de beschrijving is onder andere te lezen dat het aangaan van relaties, van familieleden tot nieuwe kennissen, meer diepgang heeft en meer divers is. Zowel geplande evenementen als een slaapfeestje, maar ook onverwachte fases zoals een midlifecrisis zullen van invloed zijn op je Sim én op hun relaties.

De belangrijkste nieuwe kenmerken zorgen er voor dat er een meer natuurlijke verloop is waarom jouw Sim een bepaalde Sim op een feestje wel mag en een andere Sim op dat feestje juist totaal niet mag. Ook valt er een nieuwe stad te ontdekken in deze nieuwste uitbreiding. San Sequoia was ooit een klein vissersdorpje maar is nu uitgegroeid tot een grote en levendige stad. Je vind er rustige buurten, een hechte gemeenschap, een levendig recreatiecentrum en de Robleses, de invloedrijkste familie van de stad. Ook het volgende screenshot verscheen al online.

Sims 4 Growing together gelekt

Een releasedatum van Growing Together is er nog niet, maar verwacht een datum rond 14 maart, als The Sims Infant-update verschijnt.

Bron: Sims Community
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord