De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Leak: Details over Sims 4 uitbreiding Growing Together gelekt

Oei, geen goed nieuws voor EA, maar wel voor ons. Er is namelijk al het een en ander naar buiten gekomen over een nieuw uitbreidingspakket van The Sims 4 met de naam Growing Together.

Het lek komt van een Duitse webwinkel met de naam cw-mobile. Zo is onder andere de beschrijving van de expansie te lezen en worden de belangrijkste kenmerken ook opgesomd. In de beschrijving is onder andere te lezen dat het aangaan van relaties, van familieleden tot nieuwe kennissen, meer diepgang heeft en meer divers is. Zowel geplande evenementen als een slaapfeestje, maar ook onverwachte fases zoals een midlifecrisis zullen van invloed zijn op je Sim én op hun relaties.

De belangrijkste nieuwe kenmerken zorgen er voor dat er een meer natuurlijke verloop is waarom jouw Sim een bepaalde Sim op een feestje wel mag en een andere Sim op dat feestje juist totaal niet mag. Ook valt er een nieuwe stad te ontdekken in deze nieuwste uitbreiding. San Sequoia was ooit een klein vissersdorpje maar is nu uitgegroeid tot een grote en levendige stad. Je vind er rustige buurten, een hechte gemeenschap, een levendig recreatiecentrum en de Robleses, de invloedrijkste familie van de stad. Ook het volgende screenshot verscheen al online.

Sims 4 Growing together gelekt

Een releasedatum van Growing Together is er nog niet, maar verwacht een datum rond 14 maart, als The Sims Infant-update verschijnt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?