De Sims 4: Urban Homage Kit en Feestbenodigdheden Kit onthuld

Geplaatst:

EA en Maxis hebben twee nieuwe kits voor De Sims 4 onthuld. We hebben het dan specifiek over de Urban Homage Kit en de Feestbenodigdheden Kit. Je kunt je Sims nu stijlvol naar ingeplande feesten sturen.

De Urban Homage Kit is in samenwerking met Danielle “Ebonix” Udogaranya gemaakt. De kleding is dan ook geïnspireerd op de looks uit de jaren negentig in Londen en op de Noughties stijl. Dit laatste is een moderne stijl die tussen 2000 en 2009 veel voorkwam in Engeland. In de Urban Homage Kit kun je achtentwintig CAS-items verwachten. We hebben het dan ook over nagellak, armbanden, piercings en oorbellen. Met de Feestbenodigdheden Kit kun je dan weer speciale feesten organiseren. Het heeft niet de luxe stijl van de Luxury Party Stuff Pack die al bestaat, maar is meer gefocust op de disco. In totaal zijn er zevenentwintig nieuwe B&B items te gebruiken, waaronder stijlvolle lampen, posters, speakers en natuurlijk een nieuwe bar. Onlangs verscheen ook al de De Sims 4: Kristallen Creaties Accessoirespakket

De Sims 4: Urban Homage Kit en Feestbenodigdheden Kit zijn vanaf 18 april beschikbaar. De Kits gaan vijf euro kosten, maar de De Sims 4 is Free-to-Play.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord