Trailer: De Sims 4: Kristallen Creaties Accessoirespakket onthuld

Geplaatst:

Na alle Kits die de Sims 4 heeft gekregen is het weer tijd voor een goed gevuld Accessoirespakket. Met een trailer heeft EA de De Sims 4: Kristallen Creaties Accessoirespakket onthuld en daardoor krijgen we te zien dat kristallen nu eindelijk nuttig en bruikbaar zijn.

In de verschillende werelden van De Sims 4 is het mogelijk om kristallen te vinden. Naast het verzamelen voor geld of om de verzameling compleet te maken, hebben ze eigenlijk weinig nut. Met de De Sims 4: Kristallen Creaties Accessoirespakket komt daar verandering in, want je Sims kunnen nu een nieuwe hobby beginnen. Met EdelsteenKunde kun je met behulp van de kristallen allerlei accessoires maken die ook nog eens een effect uitstralen. Die effecten hebben invloed op de andere vaardigheden, maar ook relaties en je carrière. Naast het uitkiezen van een kristal moet je ook een van de tweeëntwintig metalen uitkiezen voor je ketting, armband, ring of oorbel. De pack voegt ook nog eens drie nieuwe kristallen toe, dus als je alle uitbreidingen hebt, dan is er geen gebrek aan combinaties. Naast een nieuwe vaardigheid wordt er ook een lading aan nieuwe kleding en meubelstukken toegevoegd. Je kunt hierbij denken aan kristallen decoraties en nieuwe kasten om ze tentoon te stellen. Daarnaast speelt de maan nu ook voor normale Sims een grote rol en niet alleen meer voor de weerwolven. De Sims 4: Kristallen Creaties Accessoirespakket is alweer de tweede Stuff Pack sinds EA heeft aangekondigd dat Stuff packs terugkeren naar de Sims 4.

De Sims 4: Kristallen Creaties Accessoirespakket verschijnt op 29 februari. De uitbreiding gaat tien euro kosten, maar De Sims 4 zelf is Free-To-Play.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord