Dead Island 2 krijgt een gameplay showcase

Geplaatst:

Ook al is Dead Island 2 weer uitgesteld, krijgen we binnenkort nieuwe gameplay zien. Het twitteraccount van Dead Island meldde dat we kunnen uitkijken naar een gameplay showcase in december.

Al jaren gaat het nieuws rond Dead Island 2 heen en weer en was er ook veel radiostilte vanuit de ontwikkelaar. De oorspronkelijke Dead Island kwam uit in 2011. Nu zou het vervolg snel klaar moeten zijn. De heronthulling op de Gamescom van dit jaar gaf een nieuw, veelbelovend teken van leven voor het tweede deel van deze zombie-apocalyps. Nadat Dead Island 2 was uitgesteld van februari naar april 2023 was er weer enige bezorgdheid over de status van de game. Als lichtpuntje is er nu een gameplay showcase om naar uit te kijken. Deep Silver en Dambuster Studios zullen de nieuwe gameplay in de vorm van een YouTube stream presenteren. De showcase geeft meer inzicht in het centrale verhaal van drie overlevenden van het zombievirus in een fictief Los Angeles.

De gameplay showcase vindt plaats op 6 december om 21.00 uur. Dead Island 2 zal uitkomen op 28 april 2023 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Series

Dead Island

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

21 april 2023

Ontwikkelaar

Dambuster Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord