Dead Island 2 wordt bijna 3 maanden uitgesteld

Geplaatst: 17 november 2022 08:54

Uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Dambuster Studios hebben de releasedatum van Dead Island 2 met bijna drie maanden uitgesteld. 3 februari 2023 bleek niet haalbaar te zijn.

De reden die de uitgever en ontwikkelaar geven voor het uitstellen van de game is als volgt: '"De ironie van het uitstellen van Dead Island 2 gaat niet aan ons voorbij. We zijn net zo teleurgesteld als jullie ongetwijfeld zijn. De vertraging is slechts 12 korte weken en de ontwikkeling is nu op het laatste rechte stuk; we gaan de tijd nemen die we nodig hebben om ervoor te zorgen dat we een game uit kunnen brengen waar we trots op zijn." Al wordt de game uitgesteld naar 28 april 2023, er komt op 6 december toch een Dead Island 2 showcase. Tijdens deze showcase gaat de ontwikkelaar een nieuwe trailer en meer gameplay tonen. De livestream is te bekijken via YouTube en Twitch. De releasedatum van februari werd afgelopen augustus bekendgemaakt en tijdens gamescom kregen we zelfs twee trailers van de game te zien.

Dead Island 2 komt niet meer uit op 3 februari 2023, maar is uitgesteld naar 28 april 2023.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Series

Dead Island

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

21 april 2023

Ontwikkelaar

Dambuster Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord