Deep Rock Galactic Season 5 geteased

Geplaatst:

Sinds de review van Deep Rock Galactic zijn we alweer beland bij Season 5. De tijd vliegt voorbij als je plezier hebt en dat zal met Season 5 nog eens worden bevestigd. Het seizoen zit namelijk vol met updates.

Season 5 van Deep Rock Galactic is niet even samen te vatten. De toevoegingen en veranderingen zijn niet gebonden aan een thema, maar het zorgt er wel voor dat de game nog beter wordt. Hoewel fans er unaniem over eens zijn dat de nieuwe dance moves het belangrijkste onderdeel van het seizoen zijn, hebben de ontwikkelaars een aantal grote updates uitgelicht. Zo wordt het straks mogelijk om de eerdere seizoenen te activeren en te beleven. Daarnaast kun je straks een nieuwe missie voltooien. Wat je precies moet doen is niet bekend, maar je zult iets moeten zoeken. Verder krijgen alle primary weapons een nieuwe overlock, worden er nieuwe vijanden toegevoegd en kun je weer gratis cosmetics verdienen door de Performance Pass te voltooien. Als je de ontwikkelaars wel wilt steunen dan kun je de nieuwe DLC armour aanschaffen.

Deep Rock Galactic Season 5 plannen

Deep Rock Galactic is te spelen via de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles. Season 5 gaat van start in maart.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deep Rock Galactic

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2018

Ontwikkelaar

Ghost Ship Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord