Check hier alle THQ Nordic Showcase content

FIFA 17

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 29 september 2016
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Demo FIFA 17 volgende week te downloaden

Garreth Reeder, de lead producer van FIFA 17, heeft bekendgemaakt dat de demo van de voetbalgame vanaf 13 september te downloaden is.

Het is nog niet bekend met welke teams er in de demo gespeeld kan worden. In de speelbare demo tijdens de gamescom waren in ieder geval Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Olympique Lyon, Paris Saint-Germain, Seattle Sounders, Tigres UANL, FC Bayern Munchen, Monaco, Gamba Osaka, Inter en Juventus speelbaar. Wie weet dat we deze teams, of in ieder geval een aantal in de officiële demo terug gaan zien. Naast een standaard potje voetballen kunnen spelers in de demo ook aan de slag met de verhaalmodus The Journey.

FIFA 17 verschijnt 29 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?