Transference

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Indie , Horror
  • Gameliner score

Demo Transference nu beschikbaar voor PS4 en PSVR

Volgende maand verschijnt de psychologische thriller Transference. Ubisoft heeft bekendgemaakt dat er nu een demo beschikbaar is voor de PlayStation 4 en PlayStation VR.

De demo van Tranference speelt zich een aantal jaren voor het hoofdverhaal af. In de game zitten spelers vast in een corrupte geest en om te ontsnappen moeten de geheimen van een geheimzinnig huis boven tafel komen. Transference is te spelen met PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive. De game is echter ook volledig speelbaar zonder Vitrual Reality headset.

Transference verschijnt op 18 september voor de Xbox One, PlayStation 4, PlayStation VR, pc, Oculus Rift en HTC Vive.

BRON Persbericht Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?