Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Transference

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Indie , Horror
  • Gameliner score

Video Preview: Transference

Een VR-compatible game waarbij de grens tussen realiteit en werkelijkheid met het omzetten van een lichtknop wordt bepaald, zo zou Patrick Transference in een notendop kunnen omschrijven. Hij liet zich door het dev team van Ubisofts game onderdompelen in een scenario waar hij nog lang over kon doorpraten. Samen met Gameliners VR-lover Devin neemt hij met je door waarom Transference zoveel indruk maakte.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?