Transference

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Indie , Horror
  • Gameliner score

Eerste gameplay Transference getoond op E3

Tijdens de persconferentie van Ubisoft kwam Elijah Wood het podium oplopen. Zonder er teveel omheen te draaien, kondigde hij een nieuwe trailer van Transference aan.

De beelden zijn maar kort en leveren misschien we meer vragen op dan antwoorden, maar toch zijn ze tof om te bekijken. De echte wereld en de game-wereld lijken elkaar af te wisselen en duidelijk wordt ook dat deze game niet voor de bangerds onder ons is weggelegd. Bekijk ze zelf en bepaal wat jij ervan vindt.

Transference moet in het najaar van 2018 uitkomen voor de VR-apparaten.

BRON Persconferentie Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?