Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Transference

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Indie , Horror
  • Gameliner score

Video Review: Transference

Transference is sinds 19 september verkrijgbaar voor VR (PlayStation VR, Oculus Rift, HTC Vive) en op alle platformen (PlayStation 4, Xbox One en pc). Je kunt Transference het beste omschrijven als een digitale escaperoom, waarbij je moet switchen tussen verschillende dimensies om verschillende puzzels op te lossen en een mysterieus experiment te ontrafelen. Het gaat alleen niet altijd goed, maar welk experiment gaat nou wel in één keer goed? Patrick is met Transference aan de slag gegaan op de PS4 en PSVR en vertelt je er alles over in zijn review.

Check ook Patricks volledige Transference review voor meer Transference-materiaal.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?