Diablo III

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Diablo III krijgt 275.000 extra bètatesters

15 mei komt het langverwachte Diablo III uit. Voor wie dit te lang duurt, is er hoop. Blizzard Entertainment heeft aangekondigd 275 duizend extra bètatesters uit te nodigen. Hiermee wordt de al lopende gesloten bèta aanzienlijk uitgebreid.

Gamers die al aangegeven hadden deel uit te willen maken van de eerdere bètatest hebben nu een grote kans uitgenodigd te worden. Heb jij dit gedaan, kan kan je op jouw Battle.net account nagaan of je uitgenodigd bent.

Diablo III is het vervolg op het in 2000 verschenen Diablo II en de uitbreiding Diablo II: Lord of Destruction. Deze kwam in 2001 uit. De game komt in eerste instantie uit voor de pc, maar ook voor de consoles lijkt een versie in de maak.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?