DiRT 5 nogmaals uitgesteld

Geplaatst: 7 september 2020 14:20
-

DiRT 5 gaat nogmaals wat later verschijnen dan eerst verwacht. De racegame is door Codemasters wederom uitgesteld.

Eerder werd er al bekendgemaakt dat DiRT 5 een week later zou verschijnen, maar daar is het helaas niet bij gebleven. Codemasters heeft via een tweet aangegeven dat de ontwikkeling nog net iets meer tijd nodig heeft. In plaats van de oorspronkelijke oktober lancering, komt de game nu uit in de maand november. De Google Stadia-versie heeft de meeste pech, die verschijnt namelijk pas in 2021. Lees hier de preview van DiRT 5 en de nieuwe modus Playgrounds. Codemasters belooft verder meerdere details over de populaire raceserie in de toekomst vrij te geven.

DiRT 5 is beschikbaar vanaf 6 november voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Xbox Series X en PlayStation 5 versies verschijnen op een latere datum.

Bron: Codemasters
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DiRT 5

Ontwikkelaar:

Codemasters

Uitgever:

Codemasters

Release:

6 november 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord