Dit is de releasedatum van Sonic X Shadow Generations

-

De releasedatum van Sonic X Shadow Generations is onthuld tijdens Summer Game Fest. We kunnen de game in het najaar spelen.

Het is een goed jaar voor de emo's onder ons die fan zijn van de edgy zwarte Sonic. Naast dat Keanu Reeves Shadow speelt in de nieuwe Sonic-film die eind dit jaar uitkomt, kunnen we later dit jaar ook Sonic X Shadow Generations gaan spelen. Middels een nieuwe trailer waarin we zowel de Blue Blur als de Ultimate Lifeform in actie zien, leren we wanneer we met de game aan de slag kunnen. In het najaar komt Sonic X Shadow Generations uit.

Sonic X Shadow Generations is vanaf 25 oktober te spelen op pc, PlayStation-consoles, Xbox-consoles en Nintendo Switch. Besluit je de Digital Deluxe Edition game vooruit te bestellen, krijg je vanaf 22 oktober al toegang tot de game.

Bron: SEGA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic X Shadow Generations

Ontwikkelaar:

SEGA

Uitgever:

SEGA

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord