Het verhaal achter Shadow in Sonic X Shadow Generations

-

Ook het aankomende Sonic X Shadow Generations kwam voorbij tijdens Sonic Central. Middels een nieuwe trailer leren we meer van het verhaal achter Shadow.

De trailer begint met de conceptie van Shadow the Hedgehog. Shadow is namelijk een kunstmatige levensvorm, gemaakt door Dr. Gerald Robotnik, de opa van Eggman. Robotnik had Shadow gemaakt als de Ultimate Lifeform, in een experiment om te zoeken naar een geneesmiddel voor de dodelijke ziekte van zijn kleindochter Maria, die we aan het begin van de trailer ook zien. Black Doom, wiens bloed is gebruikt om Shadow te creëren en die door Shadow al eens eerder een halt toe is geroepen, duikt nu toch weer op om te proberen de aarde over te nemen. In de trailer zien we dat Black Doom's derde oog Shadow meermaals volgt en een nieuwe dreiging vormt. Ook zien we dat Shadow nieuwe Chaos Powers krijgt, zoals zwarte vleugels die hem in staat stellen te vliegen. De trailer wordt afgesloten met Shadow die Maria tegenkomt. Zit er tijdreizen in deze game, is het een flashback, of is er iets anders aan de hand? We komen er volgende maand achter, wanneer de game uit is.

Sonic X Shadow Generations verschijnt 25 oktober voor de pc, PlayStation-consoles, Xbox-consoles en Nintendo Switch. Als je alvast nieuwsgierig bent naar de game, lees dan onze preview van Sonic X Shadow Generations.

Bron: Sonic Team
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic X Shadow Generations

Ontwikkelaar:

SEGA

Uitgever:

SEGA

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord