Check hier alle THQ Nordic Showcase content

God of War: Ragnarök

  • Ontwikkelaar Santa Monica Studio
  • Eerste releasedatum 9 november 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Dit is waarom God of War: Ragnarok uit is gesteld

Een tijd terug werd bekendgemaakt dat God of War: Ragnarok uitgesteld wordt naar volgend jaar, de stemacteur van Kratos liet onlangs via Twitter weten waarom.

Christopher Judge, de stemacteur die Kratos vertolkt in God of War: Ragnarok, plaatste een bericht op zijn Twitter kanaal waarin hij toegeeft dat het uitstellen van de game met hem te maken had. In het bericht vertelt hij dat hij in augustus 2019 operaties is ondergaan waardoor hij voor een lange tijd niet kon lopen. Judge had een operatie nodig voor zijn rug, zijn knie en zijn heupen die beiden vervangen moesten worden. Hij zegt dat dit de reden was dat de game uitgesteld werd naar 2022.

God of War: Ragnarok staat nu op de planning voor 2022.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?