Dit zijn de vernieuwde stages in Sonic X Shadow Generations

-

Verschillende stages uit de Sonic-games komen terug in een vernieuwd jasje in Sonic X Shadow Generations. Dat blijkt uit een onlangs verschenen trailer.

Met de releasedatum aankondiging van Sonic X Shadow Generations eerder dit jaar, worden er nu steeds meer details over de game onthuld. Zo keren er verschillende oude stages terug in een vernieuwd jasje. In de trailer zien we Shadow stages verkennen uit de games Sonic Adventure 2, Sonic Heroes en Sonic the Hedgehog. De trailer zet ook de originele stage meerdere keren naast de vernieuwde baan om fans de grafische verbeteringen te laten zien. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Sonic X Shadow: Generations verschijnt 25 oktober op de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Bron: SEGA

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic X Shadow Generations

Ontwikkelaar:

SEGA

Uitgever:

SEGA

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord