DLC voor Sea of Stars in ontwikkeling

Geplaatst:

De klassieke RPG Sea of Stars is net een week uit, maar dat weerhoudt de studio er niet van om alvast aan te kondigen dat de DLC in ontwikkeling is.

CEO Thierry Boulanger is in gesprek gegaan met Canada Radio en maakte bekend wat de toekomstplannen zijn van Sabotage Studio. Hoewel een klein gedeelte van het team bezig gaat met een nieuwe game, is de rest gefocust op een DLC voor Sea of Stars. Dat er een DLC aankomt is eigenlijk geen verrassing, want op de KickStarter-pagina wordt er gesproken over een Throes of the Watchmaker DLC. Naast dat deze DLC meer inzicht geeft over de wereld wordt het ook gebruikt om de connectie tussen The Messenger en Sea of Stars duidelijk te maken. Benieuwd waarom de game al zo succesvol is? Lees dan hier de preview van Sea of Stars.

Sea of Stars is te spelen via de Nintendo Switch, pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: kakuchopurei

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Stars

Series

-

Uitgever

Sabotage Studio

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 augustus 2023

Ontwikkelaar

Sabotage Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord