Donkey Kong Country Returns 3D

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 24 mei 2013
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Donkey Kong Country Returns 3DS komt in mei dit jaar

Nintendo heeft aangegeven dat Donkey Kong Returns op 24 mei dit jaar naar de Nintendo 3DS zal komen.

Dit is een 'remake' van de versie die in 2010 op de Nintendo Wii verscheen. Het spel kan je met één of twee spelers spelen.
De review van de Nintendo Wii versie door Alex kan je hier lezen.

De oorspronkelijke ontwikkelaar van de Donkey Kong-reeks, Rare, heeft niet aan dit spel meegewerkt. Voor zowel de Nintendo Wii versie, als voor de Nintendo 3DS versie is het spel ontwikkeld door Retro Studios.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?