Downloadnieuws: Demo Unicorn Overlord nu beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 23 februari 2024 10:46

Kun je niet wachten om met de JRPG Unicorn Overlord aan de slag te gaan? Dan kun je vanaf vandaag je honger even stillen door de demo van Unicorn Overlord te spelen via de Nintendo Switch. Het mooiste is nog wel dat je progressie wordt meegenomen naar de volledige game.

Unicorn Overlord is de nieuwe tactische JRPG van ATLAS en Vanillaware. In de bekende stijl is het aan de hoofdpersoon Alain om samen met zijn leger het kwaad te verslaan. Dit kwaad is eigenlijk de generaal Valmore die de troon heeft gestolen en vervolgens Alain heeft verbannen. Om het leger goed te onderhouden moet je de hulp inroepen van meerdere bekwame ambachtslieden uit de steden en daardoor mag je ook op verkenning. Aan metgezellen geen gebrek in de game en daardoor toonde de laatste trailer het sociale aspect in Unicorn Overlord. De demo van Unicorn Overlord is al beschikbaar voor de Nintendo Switch. Ondertussen is de demo ook beschikbaar voor de Xbox Series.

Unicorn Overlord verschijnt op 8 maart voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4,PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Nintendo Direct: Partner Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Unicorn Overlord

Series

-

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 maart 2024

Ontwikkelaar

Vanillaware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord