Nieuwe trailer Unicorn Overlord toont sociale aspect

-

Er is een nieuwe trailer van Unicorn Overlord verschenen. Deze trailer laat ons het sociale aspect van de game zien.

ATLUS en Vanillaware's nieuwste tactische RPG, Unicorn Overlord, heeft onlangs een nieuwe trailer waarin de nadruk ligt op de sociale elementen in de game. In de video wordt de hoofdpersoon Alain uitgelicht terwijl hij leert om de band met zijn metgezellen te versterken door middel van gesprekken, maaltijden en geschenken, waardoor uiteindelijk de prestaties van de groep verbetert door een betere verstandhouding. Met meer dan 60 uniek ontworpen personages en een mix van overworld exploratie en innovatieve gevechten belooft Unicorn Overlord een game te zijn waarin veel te ontdekken valt.

Unicorn Overlord staat gepland voor release op 8 maart 2024 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: ATLUS
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Unicorn Overlord

Ontwikkelaar:

Vanillaware

Uitgever:

Atlus

Release:

8 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PS4
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord