Trailer: Zo ontdek je nieuwe dingen in Unicorn Overlord

-

Er is een nieuwe trailer verschenen voor de JRPG Unicorn Overlord. De trailer toont wat je allemaal kan ontdekken in de game.

Unicorn Overlord werd onthuld tijdens de State of Play in september. In de nieuwste trailer legt de ridder Jozef aan kroonprins Alain uit wat er allemaal te doen is. Zo is de speler vrij om de vijf koninkrijken te verkennen in de volgorde die hij wil. Er zijn natuurlijk ook de nodige quests in Unicorn Overlord te vinden. Naast de main quest zijn er in de overwereld meerdere side quests te vinden. Van mensen uit de brand helpen, tot bandietenkampen binnenvallen. Er is van alles te doen. Het is ook handig dat je wapens en andere beloningen met side quests kan verdienen. Het is ook mogelijk om dorpen en steden die nog bezet zijn door de kwaadaardige Zenoira keizerrijk te bevrijden. Let op dat je hier wel aan de eisen moet voldoen als je wilt dat missie slaagt. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Unicorn Overlord verschijnt 8 maart op de Nintendo Switch, Xbox Series en PlayStation 4/5.

Bron: ATLUS

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Unicorn Overlord

Ontwikkelaar:

Vanillaware

Uitgever:

Atlus

Release:

8 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PS4
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord