Trailer: Dit is de nieuwe JRPG van Atlus: Unicorn Overlord

-

Tijdens de State of Play kwam Atlus even langs. Ze werken samen met Vanillaware aan een nieuwe fantasierijke JRPG: Unicorn Overlord.

Ja, de makers van 13 Sentinels: Aegis Rim, Dragon’s Crown en Odin Sphere zijn terug om een nieuw avontuur voor te schotelen. Unicorn Overlord bevat een levendige open-wereld en een innovatief gevechtssysteem en dat allemaal in de bekende Vanillaware-stijl. Unicorn Overlord bevat meer dan 60 personages om je leger mee aan te sturen en met deze vuurkracht ga jij een naam voor jezelf maken in de vijf naties. Kan jij het kwaad uit deze wereld verbannen? Wellicht met de hulp van jouw eigen Eenhoorn gaat dat je lukken!

Unicorn Overlord komt te verschijnen op 8 maart voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Unicorn Overlord

Ontwikkelaar:

Vanillaware

Uitgever:

Atlus

Release:

8 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PS4
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord