For Honor: Marching Fire

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Fighting
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Deze Ubisoft-games komen naar Game Pass

Xbox Game Pass is hier wederom om je backlog naar de klote te helpen. Deze games kun je verwachten in de eerste week van juni!

De twee grootste titels komen uit het kamp van Ubisoft. Je kunt namelijk binnenkort aan de slag met For Honor: Marching Fire en Assassin's Creed Origins. Bekijk hier de Ubisoft-games die vóór april 2023 gaan verschijnen. Naast de nieuwe Ubisoft-titels kun je jezelf opmaken voor een avontuur in de ruimte met Chorus. Als je houdt van een beetje uitdaging, dan zit je ook goed bij Game Pass. De Ninja Gaiden: Master Collection is namelijk onderweg en bevat alle klassieke Ninja Gaiden-games. Tot slot worden we verwend met twee indiegames. Disc Room komt erbij en Spacelines from the Far Out mag gaan lanceren op Game Pass.

Dit zijn niet de enige titels die naar Xbox Game Pass komen in juni. We moeten vooral opletten tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase dit jaar, want er kunnen zomaar wat verrassingen tussen zitten.

De nieuwe games zijn te downloaden van 1 t/m 7 juni. Bekijk hier de vorige line-up van Game Pass met o.a. Farming Simulator 2022.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?