Check hier alle The Game Awards 2023 content

Europa Universalis IV

  • Ontwikkelaar Paradox Development Studio
  • Eerste releasedatum 13 augustus 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Europa Universalis IV gratis in Epic Games Store

Als je altijd al over Europa hebt willen regeren zonder kosten dan kun je nu je slag slaan. Europa Universalis IV is namelijk gratis te downloaden in de Epic Game Store.

Europa Universalis IV is een van de bekendste series van Paradox Interactive en wordt al sinds 2013 ondersteund met allerlei uitbreidingen. Daar moet je dan ook flink wat geld voor neerleggen, maar nu kun je in ieder geval de basis game uitproberen. In Europa Universalis IV is het de bedoeling om je rijk uit te breiden via diplomatie of oorlog. De tijd blijft echter niet stilstaan, want je reist door vier eeuwen heen. De game heeft daarbij ook multiplayer dus je kunt samen met vrienden spelen. Ze hebben nu in ieder geval geen reden meer om daar nee tegen te zeggen.

Europa Universalis IV is gratis te downloaden tot 7 oktober 17:00. Na vijf uur is het de beurt aan PC Building Simulator.

BRON Epic Game Store

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?