Downloadnieuws: Europa Universalis IV gratis in Epic Games Store

Geplaatst: 2 oktober 2021 14:00

Als je altijd al over Europa hebt willen regeren zonder kosten dan kun je nu je slag slaan. Europa Universalis IV is namelijk gratis te downloaden in de Epic Game Store.

Europa Universalis IV is een van de bekendste series van Paradox Interactive en wordt al sinds 2013 ondersteund met allerlei uitbreidingen. Daar moet je dan ook flink wat geld voor neerleggen, maar nu kun je in ieder geval de basis game uitproberen. In Europa Universalis IV is het de bedoeling om je rijk uit te breiden via diplomatie of oorlog. De tijd blijft echter niet stilstaan, want je reist door vier eeuwen heen. De game heeft daarbij ook multiplayer dus je kunt samen met vrienden spelen. Ze hebben nu in ieder geval geen reden meer om daar nee tegen te zeggen.

Europa Universalis IV is gratis te downloaden tot 7 oktober 17:00. Na vijf uur is het de beurt aan PC Building Simulator.

Bron: Epic Game Store

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Europa Universalis IV

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

13 augustus 2013

Ontwikkelaar

Paradox Development Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord