Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Europa Universalis IV

  • Ontwikkelaar Paradox Development Studio
  • Eerste releasedatum 13 augustus 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Europa Universalis IV: Domination aangekondigd

Er is een nieuwe uitbreiding voor Europa Universalis IV uit de doeken gedaan. In Europa Universalis IV: Domination keer je terug naar enkele van de machtigste en populairste naties in Domination.

Ondanks dat het vierde deel in de Europa Universalis-serie dit jaar alweer tien kaarsjes mag uitblazen, wordt de game nog volop in leven gehouden met nieuwe uitbreidingen. Van de Europa Universalis IV: Emperor-uitbreiding in 2020 tot de Lions of the North-DLC van vorig jaar; er is constant wel wat nieuws te ontdekken.

Dat is anno 2023 niet anders. De nieuwste uitbreiding gaat door het leven als 'Domination' en brengt nieuwe missieschema's, nieuwe regeringshervormingen, nieuw Estate-beheer en nieuwe events voor verschillende belangrijke machten naar de game. De focus ligt ditmaal op de grote rijken van de vroegmoderne wereld. De uitbreiding bevat tevens nieuwe historische details, speciale eenheden (waaronder voor ons eigen kikkerlandje), fonkelnieuw artwork en nieuwe muziek.

Je kunt de aankondigingstrailer voor de Europa Universalis IV: Domination-uitbreiding hieronder vinden.

Er is nog geen releasedatum bekend voor Europa Universalis IV: Domination.

BRON Paradox Interactive

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?