Europa Universalis IV

  • Ontwikkelaar Paradox Development Studio
  • Eerste releasedatum 13 augustus 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Europa Universalis IV: Emperor releasedatum onthuld

Paradox Interactive maakte de nieuwe dlc Europa Universalis IV: Emperor een tijdje terug al bekend, maar heeft nu ook de officiële releasedatum onthuld. Fans hoeven niet lang meer te wachten voordat ze weer met nieuwe content aan de slag kunnen.

In een korte teaser werd twee maanden terug de nieuwe dlc Emperor aangekondigd door Paradox Interactive. Het thema van de dlc werd hier al duidelijk gemaakt via verschillende afbeeldingen uit de game. De nieuwe trailer gaat hier een stukje uitgebreider op in. Terwijl de trailer begint met een blik op de Franse Revolutie wordt al gauw het Sint-Pietersplein in Rome getoond. De trailer eindigt met een blik op een koninkrijk en een heerser met het embleem van het Heilige Roomse Rijk. De Paus en het Heilige Roomse Rijk spelen dan ook een grote rol in de dlc. Met deze drie grote veranderingen komt ook de macht om het geloof uit te breiden en de reformatie tegen te gaan. Je kunt er ook voor kiezen om de revoluties simpelweg te bestrijden met de guillotine of opstanden uit te lokken. De dlc brengt ook een gratis update naar Europa Universalis.

Europa Universalis IV: Emperor verschijnt op 9 juni 2020 voor de pc en gaat twintig euro kosten.

BRON Paradox Interactive

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?