Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Europa Universalis IV

  • Ontwikkelaar Paradox Development Studio
  • Eerste releasedatum 13 augustus 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum Europa Universalis IV: Domination bekend

Tijdens de Paradox Showcase werd Europa Universalis IV: Domination aangekondigd. De aankondigingstrailer miste echter een belangrijk onderdeel, namelijk de releasedatum. Gelukkig, is de releasedatum nu wel bekend en krijgen we een nieuwe trailer.

In Domination krijg je meer keuzes omtrent het uitbreiden van je rijk. De uitbreiding wordt vergezeld door een grote gratis update. Door de uitbreiding zijn er nieuwe nationale missies en toevoegingen voor de volgende zeven landen: Het Ottomaanse Rijk, China, Japan, Rusland, Spanje, Frankrijk en Groot-Brittannië. Voor Japan geldt bijvoorbeeld dat je het land moet verenigen, terwijl je rekening moet houden met de Shogun en de onafhankelijke Daimyo's. Je hebt vervolgens de keuze om het land open te stellen voor buitenlanders of andere hervormingen in te voeren. De missies rondom Frankrijk draaien om de Honderdjarige oorlog en het centraliseren van het land. Voor de landen Portugal, Korea en Pruisen zijn de missies iets aangepast en zijn er nieuwe mechanismes rondom het regeren.

Europa Universalis IV: Domination gaat op 18 april verschijnen voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?