Evil Dead: The Game

  • Ontwikkelaar Saber Interactive
  • Eerste releasedatum 13 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Evil Dead: The Game binnenkort gratis op de Epic Games Store

Evil Dead: The Game is binnenkort gratis te claimen in de Epic Games Store. Dat heeft de online gamewinkel onlangs onthuld.

Evil Dead: The Game verscheen eerder dit jaar op alle platformen, behalve op de Nintendo Switch. Die staat gepland voor een later moment. In de survival-horrorgame speel je met vijf mensen, waarvan een als de beruchte Kandarian Demon speelt. De survivors moeten de demon zien te vinden en de Kandarian Demon moet iedereen zien af te slachten voordat dat scenario realiteit wordt. Bram was heel enthousiast over de game in zijn Evil Dead: The Game review. Nu kunnen mensen die er nog niet aan toe zijn gekomen de game van 17 tot 24 november gratis aanschaffen in de Epic Games Store.

Evil Dead The Game

Evil Dead: The Game is nu beschikbaar op pc, Xbox One, Xbox Series en de PlayStation 4/5. Wanneer de game uitkomt op de Nintendo Switch is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?