Downloadnieuws: Evil Dead: The Game binnenkort gratis op de Epic Games Store

Geplaatst: 11 november 2022 11:09
Aangepast: 11 november 2022 11:19

Evil Dead: The Game is binnenkort gratis te claimen in de Epic Games Store. Dat heeft de online gamewinkel onlangs onthuld.

Evil Dead: The Game verscheen eerder dit jaar op alle platformen, behalve op de Nintendo Switch. Die staat gepland voor een later moment. In de survival-horrorgame speel je met vijf mensen, waarvan een als de beruchte Kandarian Demon speelt. De survivors moeten de demon zien te vinden en de Kandarian Demon moet iedereen zien af te slachten voordat dat scenario realiteit wordt. Bram was heel enthousiast over de game in zijn Evil Dead: The Game review. Nu kunnen mensen die er nog niet aan toe zijn gekomen de game van 17 tot 24 november gratis aanschaffen in de Epic Games Store.

Evil Dead The Game

Evil Dead: The Game is nu beschikbaar op pc, Xbox One, Xbox Series en de PlayStation 4/5. Wanneer de game uitkomt op de Nintendo Switch is nog niet bekend.

Bron: Epic Games Store

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil Dead: The Game

Series

-

Uitgever

Saber Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 mei 2022

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord