Psychonauts

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 19 april 2005
  • Platformen Pc , Xbox , PlayStation 2
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: FIFA 21, Psychonauts en meer naar Game Pass

De klassieker van Double Fine Productions komt dan eindelijk naar Xbox Game Pass. Naast Psychonauts komen er ook andere games binnenkort naar de service van Microsoft.

Met het vooruitzicht dat Psychonauts 2 dit jaar uitkomt, kon het natuurlijk niet lang uitblijven dat de cultklassieker werd toegevoegd. FIFA 21 wordt beschikbaar via EA Play en Xbox Game Pass Ultimate. Het debuut van Dragon Quest Builders 2 op de Xbox One wordt natuurlijk ook gevierd via Xbox Game Pass. Daarnaast worden Outlast 2, Just Cause 4, Steep, Final Fantasy X/X-2 HD Remaster en Red Dead Online toegevoegd. Remnant: From the Ashes krijgt nog extra platform erbij, namelijk het pc-platform. GTA V is ondertussen ook weer teruggekeerd naar Game Pass.

De nieuwe games zijn te downloaden vanaf 4 t/m 13 mei.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?