Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Downloadnieuws: GTA V, Exoprimal en meer naar Xbox Game Pass

Xbox heeft een nieuwe update gedeeld voor games die onderweg zijn naar Xbox Game Pass. Tussen deze titels zitten onder meer games als GTA 5 en Exoprimal.

Hoewel Xbox Game Pass recent een prijsstijging heeft ondergaan, blijft de deal van Xbox ongekend interessant voor gamers die graag games willen ontdekken en spelen. Waar recent nog games als Need for Speed Unbound aan Xbox Game Pass werden toegevoegd, brengt Xbox nu opnieuw een update uit met games die ons te wachten staan. En die lijst is wederom niet mis. Zo zien we dat binnenkort games als The Cave, Common'hood, McPixel 3, Techtonica en Insurgency: Sandstorm kunnen verwachten, maar de grote titels die binnenkort op Xbox Game Pass verschijnen zijn toch zeker GTA 5 en Exoprimal. Die laatste game is overigens direct vanaf release te spelen. GTA V is zelf vanaf vandaag direct beschikbaar op Xbox Game Pass. De overige titels verschijnen tussen nu en 18 juli.

GTA V is vanaf nu beschikbaar via Xbox Game Pass. McPixel 3 voegt zich daar op 6 juli bij, gevolgd door Common'hood en Insurgency: Sandstorm op 11 juli. Exoprimal is vanaf 14 juli speelbaar via Game Pass en tot slot verschijnen Techtonica en The Cave op 18 juli op Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?