Downloadnieuws: GTA V, Exoprimal en meer naar Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 5 juli 2023 20:10

Xbox heeft een nieuwe update gedeeld voor games die onderweg zijn naar Xbox Game Pass. Tussen deze titels zitten onder meer games als GTA 5 en Exoprimal.

Hoewel Xbox Game Pass recent een prijsstijging heeft ondergaan, blijft de deal van Xbox ongekend interessant voor gamers die graag games willen ontdekken en spelen. Waar recent nog games als Need for Speed Unbound aan Xbox Game Pass werden toegevoegd, brengt Xbox nu opnieuw een update uit met games die ons te wachten staan. En die lijst is wederom niet mis. Zo zien we dat binnenkort games als The Cave, Common'hood, McPixel 3, Techtonica en Insurgency: Sandstorm kunnen verwachten, maar de grote titels die binnenkort op Xbox Game Pass verschijnen zijn toch zeker GTA 5 en Exoprimal. Die laatste game is overigens direct vanaf release te spelen. GTA V is zelf vanaf vandaag direct beschikbaar op Xbox Game Pass. De overige titels verschijnen tussen nu en 18 juli.

Xbox Game Pass GTA 5 Exoprimal

GTA V is vanaf nu beschikbaar via Xbox Game Pass. McPixel 3 voegt zich daar op 6 juli bij, gevolgd door Common'hood en Insurgency: Sandstorm op 11 juli. Exoprimal is vanaf 14 juli speelbaar via Game Pass en tot slot verschijnen Techtonica en The Cave op 18 juli op Xbox Game Pass.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord