Madden NFL 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 19 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Madden NFL 23, Atomic Heart en meer naar Game Pass

Februari is alweer een weekje oud, dus daarom is het maar goed dat we te horen krijgen welke games naar Xbox Game Pass en PC Game Pass komen deze maand. Check ze hier!

Aan de aftrap staat Madden NFL 23. Het meest recente deel in de Madden-serie is beschikbaar vanaf 9 februari voor Xbox Game Pass Ultimate-leden, want de titel wordt beschikbaar gemaakt via EA Play. Daarnaast is SD Gundam Battle Alliance te downloaden op dezelfde datum. De actiegame Mount & Blade II: Bannerlord is te verkrijgen vanaf 14 februari en een dagje later komt Cities: Skylines naar de cloud en Xbox Series X|S. De dag daarna verschijnt Shadow Warrior 3 op Xbox Game Pass. De klapper op de vuurpijl is uiteraard de grote day one release Atomic Heart. De actie/RPG van Mundfish is te spelen op de dag van lancering, oftewel 21 februari.

Als bonusje kunnen Xbox Game Pass Ultimate-leden vanaf 13 februari aan de slag met een trial van EA's Wild Hearts. Bekijk hier de vorige line-up aan Game Pass games.

De nieuwe games zijn te downloaden vanaf 9 t/m 21 februari. Welke games ga jij toevoegen aan je speellijst?

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?