Minecraft

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 9 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World , Survival
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Minecraft komt naar Xbox Game Pass pc

Het is druk in de wereld van Minecraft. Naast de nieuwe updates die werden tentoongesteld tijdens de Minecraft Live-presentatie, krijgen we te horen dat de survivalgame naar Xbox Game Pass voor de pc komt.

Minecraft is al een lange tijd beschikbaar via Xbox Game Pass voor de console, maar nu komt de populaire titel dan eindelijk naar de pc-versie van de Microsoft-service. Het nieuws gaat gepaard met een nieuwe komische trailer. Wat bijzonder is aan de toevoeging van Minecraft aan Xbox Game Pass voor de pc, is het feit dat beide versies van de game naar de service komen. Zowel de Java- als de Bedrock-editie zijn binnenkort beschikbaar. Vanaf 2 november kun je aan de slag met Minecraft via Game Pass voor de pc.

Minecraft is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?