Pokémon Snap

  • Ontwikkelaar HAL Laboratory
  • Eerste releasedatum 21 maart 1999
  • Platformen Nintendo 64 , Nintendo Wii , Nintendo Wii U
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Pokémon Snap komt naar Nintendo Switch Online

Oh, snap! Pokémon Snap is de nieuwste toevoeging aan het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-abonnement.

Sinds de toevoeging van Nintendo 64 en Sega Mega Drive-games aan de duurdere variant van Nintendo Switch Online komen er ongeveer maandelijks nieuwe N64-games naar de abonnementsdienst. Waar vorige maand Kirby 64: The Crystal Shards naar Nintendo Switch Online kwam, is het deze maand de beurt aan Pokémon Snap. In Pokémon Snap probeer je alle zakmonstertjes zo goed mogelijk vast te leggen voor het perfecte plaatje. Daarvoor heb je speciale hulpmiddelen tot je beschikking, zoals pester balls en appeltjes. Door aan bepaalde eisen te voldoen, scoor je meer punten voor je foto. Voor je het weet, heb je alle 63 Pokémon in de game op je fotorolletje staan. Als je van New Pokémon Snap kon genieten, kun je bijna niet misgaan met deze originele game uit 2000.

Het nieuws werd gedeeld aan de hand van een gloednieuwe trailer voor de game. Die kun je hieronder bekijken.

Pokémon Snap is vanaf 24 juni te spelen voor mensen met een Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-abonnement. Mocht je benieuwd zijn naar meer informatie over de game, bekijk dan zeker het retrospectief van Pokémon Snap dat onze eigen Patrick vorig jaar heeft geschreven ten ere van het vervolg.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?