Downloadnieuws: QuakeCon versterkt PC Game Pass line-up

Geplaatst:

Tijdens QuakeCon zijn de nodige games onthuld voor PC Game Pass. Daarnaast komen er wat games naar de Microsoft Store en is Quake Champions uit de Early Access gestapt.

Laten we beginnen bij PC Game Pass. De line-up wordt versterkt met wat klassieke Bethesda-games. Zo zijn An Elder Scrolls Legend: Battlespire, Quake 4, Return to Castle Wolfenstein, The Elder Scrolls Adventures: Redguard en Wolfenstein 3D toegevoegd aan de service van Microsoft. Quake Champions is uit de Early Access gestapt en via de perks van Game Pass Ultimate kun je alle champions ontgrendelen. Quake Champions is zelf gratis op te pikken uit de Microsoft Store samen met The Elder Scrolls: Arena en The Elder Scrolls: Redguard. Er zijn nog een aantal titels toegevoegd aan de Microsoft Store. Heretic: Serpent Riders, Hexen: Beyond Heretic en Hexen: Deathkings zijn aan te schaffen via de online webwinkel.

Death Stranding komt naar PC Game Pass. Is dat alles? Nee, ook Immortals Fenyx Rising is onderweg naar Game Pass.

Alle genoemde games zijn nu beschikbaar voor PC Game Pass.

Bron: QuakeCon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Quake Champions

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2018

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord