Death Stranding

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 8 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Death Stranding komt naar PC Game Pass

De samenwerking tussen Hideo Kojima en Xbox gaat verder dan alleen het ontwikkelen van nieuwe games. Death Stranding is namelijk onderweg naar PC Game Pass.

Het nieuws werd aangekondigd middels een nieuwe trailer. Death Stranding was eerst een PlayStation-exclusieve game, maar is op steeds meer platformen aan het verschijnen. De avonturengame komt naar PC Game Pass met ultrawide support, de nieuwe moeilijkheidsgraad 'Very Hard' en de cross-over met Half-Life. Death Stranding is op pc ook beschikbaar via Steam en Epic Games Store.

Bekijk hier onze review van Death Stranding.

Death Stranding verschijnt op 23 augustus op PC Game Pass. De game is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?