Downloadnieuws: Death Stranding komt naar PC Game Pass

Geplaatst:

De samenwerking tussen Hideo Kojima en Xbox gaat verder dan alleen het ontwikkelen van nieuwe games. Death Stranding is namelijk onderweg naar PC Game Pass.

Het nieuws werd aangekondigd middels een nieuwe trailer. Death Stranding was eerst een PlayStation-exclusieve game, maar is op steeds meer platformen aan het verschijnen. De avonturengame komt naar PC Game Pass met ultrawide support, de nieuwe moeilijkheidsgraad 'Very Hard' en de cross-over met Half-Life. Death Stranding is op pc ook beschikbaar via Steam en Epic Games Store.

Bekijk hier onze review van Death Stranding.

Death Stranding verschijnt op 23 augustus op PC Game Pass. De game is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

8 november 2019

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord