Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Rainbow Six Siege is tijdelijk gratis te spelen

Crimson Heist, het eerste seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is vandaag van start gegaan. Ubisoft viert dat door de game tijdelijk gratis beschikbaar te maken.

Eind februari onthulde Ubisoft het eerste seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege genaamd Crimson Heist. Nu een aantal weken verder is Crimson Heist van start gegaan. Dit nieuwe seizoen brengt onder andere een nieuwe aanvaller en wapen met zich mee en de map Border is opnieuw ontworpen zodat spelers betere mobiliteit over de map hebben. Om te vieren dat Crimson Heist is begonnen, heeft Ubisoft aangekondigd dat Rainbow Six Siege en daarmee ook het nieuwe seizoen vanaf morgen tijdelijk gratis te spelen is.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is van 18 tot en met 25 maart gratis te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Voor pc-spelers op Steam is de game tot en met 21 maart gratis speelbaar.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?