Downloadnieuws: Speel Daemon X Machina gratis op Nintendo Switch

Geplaatst:

Heb je een Nintendo Switch en wil je graag een nieuwe titel uitproberen? Goed nieuws: Daemon X Machina is binnenkort tijdelijk gratis voor Nintendo Switch Online-leden.

Het gebeurt niet vaak dat Nintendo haar fans in de watten legt met gratis games. Met de Game op Proef-evenementen lijkt de Japanse gamegigant eindelijk wat vrijgeviger te worden. Zo was vorige maand Minecraft Dungeons gratis op de Nintendo Switch en kon ook Two Point Hospital gratis gespeeld worden. Althans, voor een week. Je mag de games namelijk maar een dag of zeven houden. De nieuwste game die zich aan de line-up toevoegt, is Daemon X Machina. Dit actiespel verscheen op de hybride console van Nintendo in 2019 en is behoorlijk onder de radar gebleven. De game ontving een voldoende in Timo's review van Daemon X Machina. Het kan zeker geen kwaad om te testen of deze mech-game wat voor jou is.

Daemon X Machina is vanaf 13 september gratis voor Nintendo Switch Online-leden. Je kunt de game gratis spelen tot 19 september. Vanaf dat moment moet je weer je portemonnee trekken voor de titel.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Daemon X Machina

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord