Minecraft Dungeons

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 26 mei 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Neem Minecraft Dungeons op proef met Switch Online

Binnenkort kunnen Nintendo Switch Online-leden weer kosteloos aan de slag met een nieuwe game. Minecraft Dungeons is de nieuwste Games op Proef-toevoeging.

Het is nog niet zo lang geleden sinds de laatste keer dat Nintendo Switch Online-leden gratis een game uit konden proberen. Eind juli was Two Point Hospital gratis met Nintendo Switch Online. De game was toen ongeveer een weekje geheel kosteloos speelbaar. Hetzelfde geldt nu voor de volgende game die Nintendo Switch Online-leden op proef kunnen nemen. Ook de blokkerige dungeoncrawler Minecraft Dungeons is vanaf later deze week ongeveer een weekje gratis speelbaar. Minecraft Dungeons ondersteunt nu cloud saves, dus daar kun je mooi gebruik van maken als je de game voor het eerst op de Nintendo Switch speelt.

Minecraft Dungeons is gratis speelbaar voor Nintendo Switch Online-leden vanaf morgen, 18 augustus. Je kunt gratis spelen tot dinsdag 24 augustus. Als je daarna verder wilt spelen, moet je voor de game betalen.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?