Het doek valt voor Minecraft Dungeons

Geplaatst: 29 september 2023 12:55
-

Na meer dan 25 miljoen spelers te hebben bereikt valt het doek voor Minecraft Dungeons. De spin-off titel gaat geen nieuwe content meer ontvangen.

Mojang maakt dit bekend via social media. Minecraft Dungeons werd uitgebracht op 26 mei 2020 en kon rekenen op een redelijk positieve receptie. De dungeon crawler van Mojang werd wel bekritiseerd door het gebrek aan content, maar dat is iets waar de afgelopen jaren veel aan gesleuteld is. Minecraft Dungeons is sinds lancering een lading aan updates en uitbreidingen rijker, waardoor het tegenwoordig bejubeld wordt door spelers. De reacties zijn dus ook goedgevuld met spelers die hun dankbaarheid tonen. Minecraft Dungeons blijft trouwens wel gewoon speelbaar, maar spelers zullen het moeten doen met de bestaande content.

Check hier onze review van Minecraft Dungeons.

Minecraft Dungeons blijft speelbaar op de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Mojang
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Dungeons

Ontwikkelaar:

Mojang AB

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

26 mei 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord