Minecraft Dungeons Hidden Depts DLC onthuld

Geplaatst: 11 mei 2021 12:32
Aangepast: 11 mei 2021 12:39
-

Mojang Studios onthulde onlangs de Minecraft Dungeons: Hidden Depths DLC, die later deze maand verschijnt samen met een gratis content update.

Hidden Depths neemt spelers mee op een 'prachtig onderwater avontuur' om een 'groeiende corruptie die de donkerste diepten van de oceaan heeft bereikt' te bevechten. Naast deze snelle beschrijving heeft Mojang Studios nog weinig losgelaten over de uitbreiding, maar het lijkt erop dat we nieuwe soorten vijanden, loot, betoveringen en uitdagingen kunnen verwachten. De gratis content update die samen met de uitbreiding uitkomt, bevat onder andere nieuwe wezens die je tegen kunt komen, genaamd Raid Captains, 'uitdagende nieuwe vijanden die de manier waarop je de game speelt zullen veranderen'. De gratis content update die naast de DLC live gaat is geen verrassing, aangezien Flames of the Nether ook vergezeld werd met een gratis update.

Minecraft Dungeons: Hidden Depths DLC komt uit op 26 mei, samen met een gratis content update.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Dungeons

Ontwikkelaar:

Mojang AB

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

26 mei 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord