Minecraft Dungeons ondersteunt nu Cloud Saves

Geplaatst: 6 mei 2021 11:56
-

Minecraft Dungeons wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe content en nieuwe features. Zo ondersteunt de game vanaf nu ook Cloud Saves.

Minecraft Dungeons is inmiddels alweer bijna een jaar oud, maar wordt nog steeds voorzien van nieuwe content. Zo hebben we eerder dit jaar nog de nieuwste Minecraft Dungeons DLC Flames of the Nether gekregen en kwam eind vorig jaar de cross-play-functionaliteit naar Minecraft Dungeons. In het kader van cross-play en het kunnen spelen en samen spelen op meerdere platformen, heeft Mojang een nieuwe feature aan de game toegevoegd. Deze nieuwe feature heet Cloud Save en stelt je in staat om je spelprogressie op elk ondersteund platform op te slaan. Met andere woorden, naast cross-play ondersteunt Minecraft Dungeons nu ook cross-platform progressie. Wanneer je bijvoorbeeld een account op de pc hebt en op de PlayStation verder wilt spelen, dan kan dat vanaf nu gewoon!

Minecraft Dungeons is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch. Tussen al deze platformen is cross-platform progressie en cross-play beschikbaar.

Bron: Mojang
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Dungeons

Ontwikkelaar:

Mojang AB

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

26 mei 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord