Minecraft Dungeons Flames of the Nether onthuld

Geplaatst: 9 februari 2021 13:25
-

Minecraft Dungeons' nieuwste DLC Flames of the Nether is onthuld. Naast de betaalde uitbreiding komt er ook een gratis update aan.

De titel zegt het al, maar de volgende uitbreiding van Minecraft Dungeons speelt zich af in de Nether. Dit is een ondergronds gebied, waar lava alle ruimte heeft om door te stromen. De Nether is een gevaarlijke plek met nieuwe soort vijanden. Gelukkig kan de speler ook nieuwe loot verdienen. Zo worden er nieuwe artefacten, wapens en gear toegevoegd. Dit is niet de eerste uitbreiding die Minecraft Dungeons heeft ontvangen. Bekijk hier de trailers voor de Howling Peak en Creeping Winter DLC. De Flames of the Nether uitbreiding is beschikbaar vanaf 24 februari. De uitbreiding gaat gepaard met een gratis update. In deze update kan de speler deelnemen aan Ancient Hunts. Deze jachten worden gehouden in willekeurige gegenereerde dungeons, waarbij de speler de ultieme loot kan winnen.

Minecraft Dungeons is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Minecraft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Dungeons

Ontwikkelaar:

Mojang AB

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

26 mei 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord