Minecraft Dungeons Echoing Void DLC aangekondigd

Geplaatst: 13 juli 2021 11:59
Aangepast: 13 juli 2021 11:59
-

Er komt later deze maand nog meer nieuwe DLC naar Minecraft Dungeons. Mojang heeft namelijk de Echoing Void DLC aangekondigd.

Minecraft Dungeons krijgt sinds haar lancering regelmatig nieuwe uitbreidingen. Zo werd vorige maand nog de Hidden Depths DLC onthuld, die ons naar de diepten van de oceaan bracht. De volgende DLC, genaamd Echoing Void, brengt ons naar een andere dimensie die de meeste Minecraft-spelers waarschijnlijk wel kennen. Echoing Void brengt spelers namelijk naar The End, de dimensie waar je de Ender Dragon kunt verslaan om Minecraft uit te spelen. Naast deze DLC die een nieuw gebied, nieuwe vijanden en nieuwe gear met zich meebrengt, introduceert Mojang ook de Gauntlet of Gales. Dit is een soort nieuwe game-modus die je door een soort doolhof laat lopen waar je puzzels op moet lossen. Ook krijgt Minecraft Dungeons een Ultimate Edition, die de basisgame en alle DLC's bevat die tot nu toe zijn uitgekomen.

Echoing Void is vanaf 28 juli beschikbaar voor Minecraft Dungeons.

Bron: Mojang
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Dungeons

Ontwikkelaar:

Mojang AB

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

26 mei 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord