Minecraft Dungeons krijgt volgende week cross-play

Geplaatst: 12 november 2020 11:43
Aangepast: 12 november 2020 11:43
-

Vanaf volgende week kun je Minecraft Dungeons samen spelen met vrienden die de game op een ander platform bezitten. Minecraft Dungeons krijgt volgende week namelijk cross-play.

Minecraft Dungeons is al een tijdje uit, maar wordt gestaag uitgebreid met nieuwe content. Zo hebben we van de zomer de Jungle Awakens DLC mogen ontvangen en kwam de Creeping Winter DLC in september. Volgende maand komt alweer de derde DLC naar de game. De Howling Peaks DLC verschijnt in december en inmiddels weten we ook dat die DLC cross-play naar Minecraft Dungens moet brengen. Mojang heeft echter middels een tweet aangegeven dat cross-play al een stukje eerder dan de nieuwe DLC beschikbaar is. Vanaf volgende week dinsdag kun je namelijk al samen spelen met vrienden op verschillende platformen. De Howling Peaks DLC staat nog steeds gepland voor december.

Minecraft Dungeons is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Vanaf 17 november kun je middels cross-play via al deze platformen samen spelen.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Dungeons

Ontwikkelaar:

Mojang AB

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

26 mei 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord