Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Tien nieuwe Bethesda-games komen naar Xbox Game Pass

Bethesda brengt weer tien games uit op de Xbox Game Pass. Dat hebben ze aangekondigd tijdens de Microsoft en Bethesda Showcase.

Eerder kwamen ook al twintig Bethesda-games naar Game Pass. Dit keer gaat om de klassieke Bethesda-games Fall Out 1 ,2, 3 en Tactics naar Xbox Game Pass. Verder komen ook Dishonored, Arx Fatalis, Wolfenstein 2, Doom, The Evil Within 2 en Rage op de abonnementendienst van Xbox uit. Wel is het zo dat alle Fall Out-games op 3 na alleen op pc te spelen is. Dat geldt ook voor Arx Fatalis. Het overzicht van de game is hieronder te bekijken.

onbekend

Alle games zijn vanaf nu op de game pass te vinden.

BRON E3

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?