Dr. Seuss komt naar Minecraft met nieuwe dlc

-

Minecraft heeft in de loop der jaren al best wat samenwerkingen aangekondigd en nu heeft Mojang er weer eentje in petto. Dit keer komen de werelden van Minecraft en schrijver Dr. Seuss samen in een nieuwe uitbreiding voor de game.

Middels een nieuwe trailer is de crossover tussen Minecraft en Dr. Seuss vandaag aangekondigd. Je kent Dr. Seuss misschien wel van zijn boeken zoals bijvoorbeeld "Horton Hears a Who", "Oh, The Places You'll Go" en "Fox in Socks". Maar zijn meest herkenbare werken zijn zonder enige twijfel "The Lorax" en "The Cat With The Hat". De twee werelden komen nu dus samen in een nieuwe uitbreiding voor Minecraft. In een korte trailer maken we kennis met de wondere wereld van Dr. Seuss. Veel van de bekende personages uit de boeken komen terug in deze dlc. De nieuwe content brengt bovendien ook wat uitdaging met zich mee, zoals een escape room missie, een puzzelparcours en een gigantisch doolhof.

De Dr. Seuss uitbreiding voor Minecraft is er direct beschikbaar.

Bron: Mojang
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Ontwikkelaar:

Mojang AB

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

9 mei 2012

Reviewscore:

Platforms:

PC
X360
PS3
Wii U
PS4
XONE
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord