Dragon Age: Dreadwolf BioWare-team krijgt extra hulp

Geplaatst:

EA heeft extra hulptroepen verzonden naar het BioWare-team dat druk bezig is met het ontwikkelen van Dragon Age: Dreadwolf. Met de extra hulp en de adviezen van Mark Darrah moet de nieuwe visie de geschiedenis van de franchise in eren houden.

Dragon Age: Dreadwolf wist eerder al de Alpha fase te verlaten en is daardoor al volledig speelbaar. Hierdoor is het team momenteel bezig met de laatste fases van de ontwikkeling. Met Dragon Age: Dreadwolf heeft het team een nieuwe visie, maar willen ze de geliefde franchise ook in eren houden. Hier komt Mark Darrah om de hoek kijken, want hij heeft gewerkt aan de andere Dragon Age games. Hij is niet de enige die aan boord komt, want het Mass Effect-team wordt ook ingezet. Doordat de ontwikkeling van The Next Mass Effect nog in een vroeg stadium zit, kunnen ze nu helpen met Dragon Age: Dreadwolf. De focus van BioWare ligt momenteel op het oppoetsen van de game en de onderdelen die voor de fans belangrijk zijn. Een releasedatum is nog steeds niet gegeven en EA laat weten dat BioWare alle tijd krijgt.

Hoewel we op meer nieuws moeten wachten, is er een in-game cinematic van Dragon Age: Dreadwolf gedeeld en hebben we al meerdere dagboekfragmenten uit Dragon Age: Dreadwolf kunnen lezen.

Dragon Age Dreadwolf Concept art

Dragon Age Dreadwolf heeft nog geen releasedatum. De game gaat verschijnen voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Venture Beat

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: Dreadwolf

Series

Dragon Age

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord