In-game cinematic van Dragon Age: Dreadwolf gedeeld

Geplaatst: 5 december 2022 16:05

Op 4 december was het Dragon Age Day en dat werd door BioWare en fans op verschillende manieren gevierd. Zo deelde BioWare een in-game cinematic van Dragon Age: Dreadwolf en krijgen we een stripboeken serie.

Een volledige trailer of een releasedatum van Dragon Age: Dreadwolf houdt BioWare nog even achter handen, maar we hebben wel weer nieuwe informatie gekregen. Eerder werden al een aantal dagboekfragmenten van Dragon Age: Dreadwolf gedeeld. Om Dragon Age Day te vieren mogen we nu kijken naar een in-game cinematic. In de serie wordt het beginverhaal vaker verteld via tekeningen en dat is bij Dragon Age: Dreadwolf ook het geval. We zien namelijk tekeningen van Solas, een magiër die geobsedeerd is met dromen. Maar vroeger had hij een andere naam: De Dreadwolf. Een oude Elven god van de leugen en rebellie. In zijn strijd met de andere goden, wist hij ze gevangen te nemen. Sinds die tijd zitten ze vast tussen de Fade en de echte wereld, maar Solas wil die Veil nu vernietigen. En dat betekent ook het einde van de wereld.

De miniserie die is aangekondigd bestaat uit een totaal van vier stripboeken, waarbij je Varic en de Inquisition scout Lace Harding volgt. Dit brengt ze onder andere naar de Deep Roads. Deze serie werkt naar de gebeurtenissen in Dragon Age: Dreadwolf toe, waardoor fans het zeker niet kunnen missen. Het eerste deel van Dragon Age: The Missing is op 25 januari te verkrijgen.

In de onderstaande Tweet kun je de in-game cinematic bekijken.

Dragon Age: Dreadwolf heeft nog geen releasedatum. De game moet verschijnen voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: Dreadwolf

Series

Dragon Age

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord